О нама
Контактирајте нас
Канцеларија Моб: +8618002480485
Канцеларија Тел: + 86-024-31140175
Канцеларија Фак: + 86-024-22845391
Е-маил: инфо@еоекпорт.цом
О нама
Dom > О нама

Наша историја

ЕО Тецхнологи Цо, Лтд је један од водећих произвођача тепиха у Кини. ЕО је свеобухватна трговачка компанија; имамо сопствену фабрику за инвестиције. ЕО управљану идејама у потрази за изузетношћу, тежњом за првокласном клијентом. "И кроз континуирано побољшање, компанија ЕО је основала систем научног менаџмента који се примјењује на професионално великим производима. Предузеће је прошло ИСО9001: 2000 међународни систем за сертификацију квалитета. Производи су почаствовани као Кинески еколошки пријатељски тепих од стране удружења тепиха Кине и под називом "Зелени производи" од стране Кинеског одбора за заштиту животне средине.

ЕО је спремна да има широку комуникацију са пословним клијентима у земљи и иностранству, искрено сарађивати, рамена на рамену раме, потражи пут за узајамне предности и заједно створити сјајну будућност!

Наша фабрика

Имамо сопствену фабрику за инвестиције. Установљено је 2005. године, увео смо напредну опрему из Немачке, Британије и Белгије. Данас имамо 10 филијала у Кини које су опремљене машинама за тепих, тепих машинама Вилтон, кинеским тепихом од вунених тепиха, пет производних линија за производњу тепиха и две производне линије тепиха. Наша више од 2.000 радника може снабдети 20 милиона квадратних метара тепиха годишње, а ваше хитне наруџбе могу се испоручити за само седам дана.

Наш производ

У нашој понуди углавном нудимо кровне теписоне од вуне, Вилтон теписоне, тепихе тепиха, најлонске штампане теписоне, тепихе од тепиха, плочице од тепиха, тепих аутомобила и још много тога.

Апликација производа

Примена: ауто, комерцијални, декоративни, дом, хотел, вањски, молитва, тоалет, сала за састанке, итд.

Наш цертификат

Имамо ИСО9001: 2000 међународну цертификацију квалитета, ЦИР, ЦЕ, итд.

Опрема за производњу

Увозили смо напредну опрему из Немачке, Британије и Белгије. Данас имамо десет фабрика у Кини које су опремљене машинама за тепих, тепих машинама Вилтон, кинеским резбареним машинама од вуне, пет производних линија за производњу тепиха и две производне линије тепиха.

Тржиште производње

Производи се извозе у Европу, Америку, Азију, Блиски Исток и друге муслиманске земље

Наш сервис

Имамо одличан одјел за дизајн и продајне тимове. Хиљаде тепиха се могу дизајнирати. Када добијете свој упит о тепиху, ми ћемо одговорити на време у року од 24 часа. Са позитивним концептима како брже, Када се уговор потпише, одабрати ћемо добар пут, а роба ће бити сигурна и правовремена из фабрике тамо где вам је потребно. Флексибилно, не-ја и створити ситуацију која има победу.












 • Newsletter
 • Kategorija proizvoda
 • Контактирајте нас
  Канцеларија Моб: +8618002480485
  Канцеларија Тел: + 86-024-31140175
  Канцеларија Фак: + 86-024-22845391
  Е-маил: инфо@еоекпорт.цом
 • QR Code
 • Цопиригхт © Лиаонинг ЕО Тецхнологи Цо, Лтд Сва права задржана.